Fricandó
El fricandó és un plat tradicional de la cuina catalana que gairabé sempre té bolets (típicament moixernons o camasecs, però poder ser ceps, gírgoles, rovellons, etc…)
Per la picada un grapat d’ametlles torrades, un parell d’alls i julivert picat.
Per últim enfarina i fregeix la carn.
Fes el sofregit i deixa que faci xup-xup.
Afegeix els bolets.
Fes la picada.
I llestos!!!
Repossar i menjar.
1 kg. de vedella.
50 gr. de bolets al gust.
2 cebes trinxades.
2 tomàquets trinxats.
1 got de vi blanc.
Un raig de brandi.
Farina.
Oli d'oliva.
Sal i Aigua.
50 gr. de bolets al gust.
2 cebes trinxades.
2 tomàquets trinxats.
1 got de vi blanc.
Un raig de brandi.
Farina.
Oli d'oliva.
Sal i Aigua.
3h
4 pax
Laboriós